-
De druiven vergisten in druktanks tot het gewenste alcohol 5% heeft bereikt (parzialmento fermentato). Vervolgens wordt de gisting gestopt door te koelen naar 0°C waarna een strenge filtratie plaatsvindt. Onder druk wordt de wijn gebotteld waardoor de wijn licht mousserend blijft in de fles. De wijn biedt het typische kenmerk van muskaat met overrijpe appel en abrikoos. De smaak is mild en vriendelijk met een aangename frisheid in de afdronk.
-
Diep robijnrode kleur. Complexe geuren van zwarte kersen, tabak en specerijen. Rijke tonen van fruit en een vanille hint in de afdronk. Na de selectieve, handmatige oogst worden schillen ingeweekt onder lage temperatuur om aroma�s te onttrekken. Gevolgd door een natuurlijke vergisting met wilde gisten om complexiteit op te bouwen. Na het persen rijpt de wijn voor 9 maanden op eikenhouten fusten.
-
Handgeplukte oogst. Traditionele gisting in eikenhouten vaten (30% nieuwe vaten). Rijping gedurende 12-14 maanden in kelder voor rijping, opgeslagen in vaten. Een indrukwekkende en complexe uitdrukking van amandelen, brood en honing met citroen op de achtergrond. Prachtige, rijke en complexe aanzet, gekenmerkt door precieze tonen van vers en gedroogd fruit, abrikozen en amandelen.
-
De aroma�s van deze wijn zijn zeer krachtig maar ook zeer verfijnd. Frisse elementen van citrus- en witfruit worden even later ingehaald door de volle aroma�s van boter en vanille. Een rijke smaak waar het fruit voorop staat, met een vettige structuur en een lichte toon van boterbabbelaars. Een uitstekende balans met een intens lange afdronk.
-
Strogele kleur met een groene zweem. Zeer aromatische wijn met geuren van tropisch fruit en specerijen zoals balsamico, venkel en pas gemaaid gras. De smaak is zeer rijk en heeft een mineralig karakter waarin steenfruit naar voren komt met tonen van steranijs en citrusfruit. De afdronk is intens en langdurig.