-
Intens robijnrode kleur. Fruitige elementen maken zich los in het glas van bosbessen en kersen maar ook kruidige tonen van amandel en zoethout. In de smaak ervaart men een stevig mondgevoel met frisse fruittonen en een zachte tanninestructuur. In de lange afdronk een zeer aangenaam smakend bittertje.
-
Kersenrood van kleur met behoud van violette tonen. De neus is complex en benadrukt zwart fruit en bloemige, Balsamico- en scrub-tonen. Het roept sterk de typischheid van het gebied op door zijn bloemige tonen levendige zuurgraad, het resultaat van de hoogte waarop deze oude wijngaarden zich bevinden tussen de bergen van het Castiliaanse plateau.
-
Handgeplukte oogst. Traditionele gisting in eikenhouten vaten (30% nieuwe vaten). Rijping gedurende 12-14 maanden in kelder voor rijping, opgeslagen in vaten. Een indrukwekkende en complexe uitdrukking van amandelen, brood en honing met citroen op de achtergrond. Prachtige, rijke en complexe aanzet, gekenmerkt door precieze tonen van vers en gedroogd fruit, abrikozen en amandelen.
-
Voor het oog is de wijn gekleurd - aanvankelijk karmozijnrood, daarna met de jaren overgaand in de richting van donkere robijn. In de neus biedt het aanvankelijk een mand met klein rood en zwart fruit (aardbei, kers, zwarte bes, bosbes) dat later evolueert naar gekookte pruimen, peperige tonen en tonen van dier, kreupelhout, mos en paddenstoel. Het is levendig en gestructureerd in de mond met een goed afgeronde en soepele ruggengraat. Tannines en fruit gaan hand in hand. Deze wijn heeft volume en vruchtvlees.
-
Diep robijnrode kleur. Complexe geuren van zwarte kersen, tabak en specerijen. Rijke tonen van fruit en een vanille hint in de afdronk. Na de selectieve, handmatige oogst worden schillen ingeweekt onder lage temperatuur om aroma�s te onttrekken. Gevolgd door een natuurlijke vergisting met wilde gisten om complexiteit op te bouwen. Na het persen rijpt de wijn voor 9 maanden op eikenhouten fusten.