-
De kleine broer van de Amarone. Deze wijn biedt in de geur mooie frisse en fruitige tonen van rode en zwarte kersen. De smaak is eveneens rijk aan deze heerlijke fruitigheden en eindigt met een verfrissende afdronk. Drink dit kleine broertje vooral licht gekoeld dan zal hij zeker niet teleurstellen.
-
Deze Anjou Rouge, La Bête Noire, is de luxere cuvée van de twee rode cabernet franc wijnen. De blend bestaat uit 75% cabernet franc en 25% cabernet sauvignon. De frisheid blijft de kern, maar er is meer vulling en diepgang. Heel zuiver rood en zwart fruit, met frambozen en zwarte bessen. In de mond is de wijn fris en enigszins romig. In de finale proef je het kenmerkende laurierdropje. De wijn blijft lang na.
-
Folonari Valpolicella Ripasso is een uitstekende rode wijn uit de Valpolicella-regio in Noord-Italië, geproduceerd door Folonari, een bekend wijnhuis met een lange traditie. Gemaakt van een blend van inheemse druivenrassen, zoals Corvina, Rondinella en Molinara, ondergaat deze wijn een tweede gisting op de restanten van de Amarone-productie, wat resulteert in een diepere concentratie van smaken en aroma's.
-
De uitlopers van de Mont Ventoux zorgt voor een verkoelende factor in de druiven en dit staat garant voor een fruitig karakter. De wijn is een optimale presentatie van de huidige trend in rosé stijlen; vol, soepel, fruitig en licht kruidig. Dit smaakt naar meer! Druivenrassen: Cinsault 50%, Grenache 40%, Syrah 10%
-
Diepe, intense en heldere robijnrode kleur. Mooie tonen van zwart rijp fruit, vermengd met delicate aroma's van koffie, zwarte peper, kokosnoot en drop. Romige, zachte en vriendelijke wijn met fijne tannines, een goede complexiteit en een uitgebalanceerde zuurgraad. De rijping in Franse vaten geeft de wijn een extra complexiteit en elegantie.