Serranoham is een heerlijke Spaanse gedroogde ham, afkomstig van het Serrano-varken. Deze ham heeft een intense smaak en een delicate textuur, perfect voor tapas of als ingrediënt in diverse gerechten.
Deze licht smakende likeur is gemaakt met frambozen uit eigen tuin. Door de toevoeging
van vanille komt het zacht zoete karakter van de framboos nog beter naar voren.
Door frambozen en bramen te mengen krijg je deze heerlijk friszoete jam. Een
combinatie welke je niet vaak ziet, maar welke absoluut het proberen waard is.
Ontdek de authentieke smaak van Zwarte Woud Ham - een zorgvuldig gerookte ham met een rijke en rokerige smaak, perfect voor broodjes, salades en maaltijden.
Zachte en romige Brebirousse d'Argental, met een licht pittige bite, is een geliefde schapenbrie uit Frankrijk die perfect is voor borrelplateaus en lekker op toastjes of stokbrood.
Romige en pikante blauwaderkaas uit de Franse Auvergne met een rijke, kruidige smaak dankzij de weelderige begroeiing van het voormalige vulkanische gebied.
Bekende Gruyère-kaas met romig mondgevoel en unieke kruidig-pikante smaak - ideaal om te smelten in fondues of op tosti's, maar ook lekker als dessertkaas.
Delice de Bourgogne of Brillat-Savarin Affine is een decadente triple-crème gourmetkaas met een fluweelzachte textuur, subtiele smaak en versterkte romige zuurheid dankzij crème fraîche.
Stompetoren Jong Belegen is een Noord-Hollandse Goudse kaas met een rijping van ongeveer twee maanden. Het behoudt zijn zachte, smeuïge textuur en wordt regelmatig bekroond bij de Nationale Kaaskeuringen.
Stompetoren Belegen, met de titel 'Lekkerste kaas van Nederland' en een rijping van drie tot vier maanden, staat bekend om zijn sublieme smeuïgheid en volle smaak.
Stompetoren Extra Belegen, gerijpt gedurende 7-8 maanden, biedt een karaktervolle ervaring. De kazen worden zorgvuldig gekeerd en gepoetst om hun glanzende ronde uiterlijk te behouden.
De Stompetoren oude kaas, gerijpt gedurende 12 maanden, behoudt zijn snijdbaarheid en biedt een volle, pikante smaak. Perfect voor op brood en heerlijk bij de borrel.